panoДнями Корпорація Нерухомості РІЕЛ презентувала новий продукт в сфері діджитал – онлайн - «шоу- рум» квартир з актуальними цінами.

«Конкретна квартира з наявності, актуальна ціна, жодних «від…до…», всі характеристики житлового комплексу та особливості планувань – саме такі завдання ми поставили перед собоюдля нового корпоративного сайту. В результаті ми створили унікальний продукт на українському ринку нерухомості – справжній «шоу-рум» квартир. Ми хотіли, щоб процес вибору квартири був таким же зручним, легким та приємним, як вибір одягу або будь-якої іншої продукції онлайн» - кажуть у Корпорації.

КН РІЕЛ повністю оновили свій корпоративний сайт та перетворили його на зручниймаркетплейс.Досі, щоб обрати квартиру та дізнатись про деталі продажу, в тому числі ціну, треба було наймати ріелтора або їхати до відділу продажів. В РІЕЛ цю проблему вирішили в онлайні.

Що дає новий сервіс?

Індивідуальний підхід. Відтепер на riel.ua ви бачите зрозумілі, актуальні ціни на обрані квадратні метри. А також абсолютнозрозумілі та зручні фільтри (планування, метраж, розташування на поверсі тощо) , каталог усіх проєктівкорпорації, новини, актуальні статуси ходу будівництва та багато іншого, і все цеу реальному часі.

986669798798

Актуальність. Ще одним «ноу-хау» справедливо можна вважати онлайн перевірку наявності квартири. Тобто ви дійсно отримуєте актуальну ціну на квартиру у наявності. Жодних додаткових дзвінків у відділи продажів не потрібно, просто заходиш з будь-якого пристрою на riel.uaі перевіряєш.

754656878980909786756564657Прозорість та інформативність. На своєму сайті Корпорація чітко і доступно описалавсі умови інвестування, показала детальну схему купівлі житла, виклала у вільний доступ усі існуючі характеристики будинків, рендери,дозвільні документитощо. При цьому усі рубрики можна фільтрувати за уподобаннями.

У«FAQ»зібрано відповіді на юридично-фінансові та інженерні питання, які стануть у нагоді кожному покупцю квартири.

984769693763Крім того, можна дізнатись про історію та розвиток компанії, реалізовані проєкти та ті, що на стадії реалізації в розділі «Про нас»

У розділі«Сервісні центри»наші інвестори зможуть знайти усі необхідні контакти та отримати більш детальну інформацію про свої об’єкти.

Прокластимаршрут від вашого місцезнаходження прямо у найближчий відділ продажів— у розділі«Контакти».