ropВчора, близько 16 години патрульні 3 батальйону Віталій Роздольский та Святослав Богданець отримали виклик на вулицю Гулака - Артемовського від опікунів 66-річної жінки. Інформує патрульна поліція Львівщини.

З їх слів, вона вже дві доби не виходить на зв'язок. Жінка важко пересувається і має травму голови. Двері не відчиняє.
Вже за кілька хвилин поліцейські зустрілися із заявниками. Разом з ними спробували достукатися до жінки та самотужки відчинити двері.
Коли усі спроби виявилися марними, патрульний Святослав Богданець вирішив спуститися з балкону поверхом вище на балкон жінки. На жаль, двері були зачинені і там. Святослав побачив через вікно, що жінка лежить на підлозі.
Оскільки львів'янці загрожувала небезпека — він розбив вікно. В хаті було дуже спекотно і увімкнена на максимальний газ духовка. Напарник викликав швидку.
"Зараз панусю, приїде швидка. Як Ви себе почуваєте?" — звернувся до жінки Святослав. Жінка не відповіла і була дезорієнтована. Поліцейський перекрив газ і помітив, що в жінки обпечені ноги.
Патрульні підклали під голову жінки плед і говорили з нею до приїзду медиків. Вони переповіли лікарям усе, що трапилося та допомогли перенести львів'янку на диван. Коли інспектори переконалися, що жінка в надійних руках медиків — вирушили на інші виклики.

Відео можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/lvivpolice/videos/385415989188982/.