643f865a3d96c6c42dfbcЯк уже писав раніше "Форпост", сьогодні вночі у Львові невідомі спалили авто. Відтак, з'ясувалось, що автівка належить детективу НАБУ.

Так, 17 грудня о 01:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Мазепи, 1а. Пожежа виникла в автомобілі «Skoda Oсtavia».

Як стало відомо від прес-служби НАБУ, власником авто виявився їхній детектив. Про це інформує сайт "Діло".

«Просимо свідків, які мають інформацію щодо цих подій, звертатися до Шевченківського відділення поліції ГУ НП у Львівській області», — закликали в НАБУ.

За інформацією Центру протидії корупції, йдеться про детектива, який займався розслідуванням справи «рюкзаків Авакова».

І повідомляють про "цікаві збіги".

Тоді детективи з'ясували, що син міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександр міг організувати схему із розкрадання під час закупівлі рюкзаків для бійців АТО. Збитки оцінили у 14 млн грн.

Щодо 65-річної експертки, яка визначила збитки у справі, відкрили кримінальну справу. Їй підкинули наркотики і "валили" під час спеціального іспиту в Мін'юсті.

Щодо судді Віктора Фоміна, який видавав НАБУ дозволи на слідчі дії у справі "рюкзаків" також відкривали кримінальну справу через нібито наїзд на велосипедиста. Вища рада правосуддя відкривала щодо нього низку дисциплінарних справ.

Тепер детективу, який займався справою, спалили авто.