dce2351 gaz otruennia
фото умовне
18 грудня в передобідній час у  Львові, по вул. Ковалевської, 3, в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку, відбувся вибух газу без подальшого горіння. Через отруєннся чадним газом двоє людей потрапило до лікарні.

Так, внаслідок вибуху частково зруйновано загальний балкон на третьому поверсі, пошкоджено несучу фронтальну стіну та перекриття, загальний балкон на першому поверсі, вибито 2 вікна. Про інциндент інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

Через витік газу травмовано дві особи: чоловік 1975 року народження (стан легкий, отруєння продуктами горіння не підтвердилось), госпіталізовано до обласної клінічної лікарні та жінка 1973 року народження (стан середньої важкості, опіки 40 % тіла), госпіталізована до 8-ої міської клінічної лікарні.

З будинку евакуйовано 10 осіб. Місце події огороджене та взято під охорону працівникам муніципальної варти. Припинено подачу газу на весь будинок. Мешканців будинку тимчасово розселено. Двоє осіб заселені в хостел «DROVA» в м. Львові по вул. Джерельна 55 «а», інші мешканці будинку тимчасово проживають в родичів

Обставини події встановлюються.