4898695859Мешанці Рясного саржаться на відсутність рентген апарату у місцевій полілініці та збирають підписи, вимагаючи у міста  придбати його найближчим часом. Про це йдеться у петиції на сайті Е-DEM.

"Ми мешканців Рясного 1 та 2 ,повідомляємо що у новій поліклініці за адресою вул. Шевченка 350 немає Рентген апарату, іншими словами та стисло він мав бути, але за дивних обставин його забрали в Лікарню швидкої допомоги на Топольню.

В час Covid 19 цей рентген вкрай потрібен ,так як пацієнти змушені в екстрених випадках для підтвердження пневмонії чи Covid 19, звертатись в приватні поліклініки одна із них є в Рясне 1 МЕДІКАВЕР, ціна там складає 450-480 грн та черга на запис до тиждня. І кожен другий мешканець мікрорайону скаржиться як на непідйомну ціну так і на черги з записом,та можливістю нормального обстеження в час пандемії в державній поліклініці.

Звертаємосьсь до мера Садового і чиновників ЛМР, які відповідають за медичний сектор нашого міста та до депутатів зі зверненням посприяти вирішенню даного питання, підтримати дану петицію та повернути ренген апарат в наш мікрорайон, який налічує до 5 державних поліклінік та в жодній з них немає даного апарату", - сказано у петиції.

До кінця збору підписів залишилось 56 днів та більше 300 голосів.