Музей міста пропонує стати учасниками безкоштовного проекту «Музей, якого ще немає». Разом відвідувачі проекту зможуть створити проекцію Музею міста та сконструювати те, яким він буде. Проект «Музей, якого ще немає» триватиме з 18 до 20 травня.

Час: Чт-Пт: 17.00-20.00, Сб: 12.00-18.00 год.

Для молоді 19 травня з 18.00 до 20.00 год. пропонується майстерня «Музей міста: work in progress». Тут відвідувачі зможуть стати музейними кураторами, створити свою виставку, спробувати себе в ролі одного з членів проектної команди, яка працюватиме над створенням першої виставки МуМі. Спільно не лише придумають ідею виставки, але й створять макет її зменшеної копії.

Окремо, передбачена програма для дітей. Так, 20 травня о 13:00 год. пропонується майстер-клас  «Мій Музей Міста - Мі Му Мі», де діти стануть МуМінками, помічниками, які допоможуть створити  Мі Му Мі. Учасники майстер-класу освоять нову для себе спеціальність - автор виставки. Разом подумають, що має бути в справжньому Музеї міста та створять макет виставки власноруч.

Всі заходи Музею міста безкоштовні.

Нагадуємо, що ці заходи проходять у рамках відзначення Міжнародного дня музеї, темою якого цього року є  «Музеї і суперечлива історія: розповідаючи про замовчуване». Проект триватиме з 18 до 31 травня. Для активних відвідувачів передбачені подарунки.  З детальною програмою заходів та умовами розіграшу подарунків можна ознайомитись за посиланням: http://lviv.travel/ua/index/what_to_do/events/~4839/mizhnarodnij-den-muzejiv-u-lvovi

Організатори проекту у Львові: ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова» за підтримки управління культури та відділу промоції міста Львівської міської ради.

Партнери проекту: Чудо Тур, Львівський драматичний театр ім. Л. Українки,  Будинок органної та камерної музики, Майстерня карамелі, сімейно-розважальний комплекс «Ігроленд».