jfdhgНа полігоні загинув боєць 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського старший солдат Анатолій Мельник.

Про це написали на офіційній сторінці частини у Facebook.

Сталось це на Львівському загальновійськовому полігоні Міністерства оборони України, вчора, 28 січня, близько 9.15 через порушення техніки безпеки.

Механік-водій МТЛБ, що буксувалася, в умовах обмеженої видимості бойової машини, не зміг пересвідчитись у відсутності людей перед машиною і почав рух, в результаті чого спричинив тяжке травмування військовослужбовця та його смерть.

"Слідство триває, і про його висновки буде повідомлено додатково. Висловлюємо щире співчуття рідним і близьким загиблого…", – написали у пресслужбі.

Старший солдат Мельник Анатолій Васильович, 1981 року народження, сумчанин. Самотньою залишилась його дружина, теж військовослужбовець – вони служили разом, в одній бригаді.

Командувачем оперативного командування «Північ» призначено розслідування даного трагічного випадку. Попередньо встановлено, що мало місце порушення заходів безпеки через необережність.