30958857859У Львові, в одній з квартир на проспекті Свободи, поліцейські затримали чоловіка, який вбив свою 42-річну співмешканку. Жінка отримала важкі тілесні ушкодження, що і спричинили її смерть, повідомляє сайт "Варта 1".

Чоловік з жінкою, які рік живуть разом, розпивали вдень спиртні напої. Як дізналися журналісти з особистих джерел, зловмисник завжди ревнував свою співмешканку до знайомих і часто провокував суперечку, що і могло стати причиною вбивства.

Так, 18 лютого, близько 3 години ночі, до поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої медичної допомоги, що в квартирі виявлено мертву жінку з ознаками тілесних ушкоджень.

Як встановили правоохоронці, після того як пара розпивала алкогольні напої, чоловік побив львів’янку, а потім заснув. Коли прокинувся, він виявив, що в жінки відсутні ознаки життя і викликав карету швидкої допомоги. Лікарі засвідчили смерть потерпілої і наразі тіло зараз знаходиться на експертизі. 37-річному львів’янину, який спричинив своїй 42-річній співмешканці тяжку насильницьку смерть загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.