social 531257Екс-нападник збірної Бразилії Роналдо відповів на питання про стрижку, з якої він виступав на чемпіонаті світу 2002 року.

"Це жахливо! Я прошу вибачення у всіх матерів, які бачили, як їхні діти роблять собі таку ж зачіску. Я отримав травму і не хотів спілкуватися з бразильськими медіа. Тому я і зробив цю стрижку. Я з'явився перед партнерами по команді і запитав: «Чи подобається?» Вони відповіли: «Ні, це жахливо! Відріж це! » Але журналісти побачили мою зачіску і забули про травму», - сказав Роналдо.

Раніше портал “ВсеПроСпорт” писав, що форвард збірної Португалії відзначився у ворота Люксембургу в матчі кваліфікації ЧС-2022. У підсумку його команда виграла з рахунком 3: 1.

Для гравця «Ювентуса» це був перший гол за національну команду в 2021 році. Таким чином, Роналду забиває за збірну вже 18 років поспіль. Так, свій перший гол він забив в 2004 році. А найкращий результат Роналду показав в 2019-м. Тоді він забив 14 м'ячів в 10 матчах за Португалію.

А ось до травня португалець повинен вирішити, чи залишиться він в клубі. 36-річний форвард навіть планує зустрітися з президентом «Ювентуса» Андреа Аньєллі і спортивним директором Фабіо Паратічі, щоб оголосити про своє рішення.

Такий термін встановив сам клуб. Він хоче точно знати про наміри Роналду під час планування літнього трансферного вікна. Якщо Кріштіану вирішить піти, то у «Ювентуса» буде більше можливостей здійснювати великі угоди.

Але зараз найбільш вірогідним залишається варіант, при якому Роналду залишиться в італійському клубі.