53430067 440472853160590 8776412756208254976 nПрокуратура в Костяні припинила розслідування смертельної аварії на кільцевій дорозі міста. Про це інформує inpoland.net.

Аварія сталася в середині січня цього року. В ній загинув 35-річний громадянин України. Спочатку було встановлено, що чоловіка збила вантажівка, а водій втік з місця аварії. Проте під час слідства з’ясувалося, що жертва на момент нещасного випадку була майже у смертельному стані від… алкогольного сп’яніння, — зазначає radiopoznan.fm.

«Я вирішив, що у поведінці водія відсутні ознаки забороненого діяння», — пояснює у своєму рішенні Рафал Войтисяк, заступник районної прокуратури м. Костян. Також прокурор звернув увагу на те, що інцидент стався вночі:

Отже, не було іншого виходу, окрім як закінчити провадження ухвалою про припинення розслідування. Вантажівка наїхала на 35-річного чоловіка, він лежав на дорозі. Його було неможливо побачити, бо він був одягнений у темний одяг. Тому було важко звинуватити водія у порушенні правил безпеки дорожнього руху. На той час постраждалий був ще живий, але був у дуже високому стані алкогольного сп’яніння. На думку експертів, отруєння алкоголем було майже смертельним”.