44 10Мешканців Львова просять долучитись до збору підписів стосовно асфальтування ділянки дороги, що сполучає вулицю Брюховицька (вул. Брюховицька, 51), через урочище “Клепарів” – з вулицею Тунельна.

Звертаємося з проханням про асфальтування ділянки дороги, що сполучає вулицю Брюховицька(вул. Брюховицька, 51), через урочище «Клепарів» - з вулицею Тунельна.

Ця дорога перебуває в жахливому стані: немає дорожнього покриття та відсутні тротуари. Це при великому потоці автомобілів, не тільки мешканців нашого району. Оскільки цією дорогою багато хто з водіїв їде в напрямку до вулиці Чорновола. Причому, пересування автомобілів та мешканців, а також власників садових ділянок урочища «Клепарів», значно ускладнене через наявність глибоких ям та болота у дощову погоду. А також постійний стовп пилу – у суху погоду.

Особливу проблему ця ситуація створює для мам з візочками, малих дітей та людей похилого віку. Адже немає іншого шляху для мешканців урочища «Клепарів», щоб дістатися до шкіл, садочків, чи навіть будь-якого магазину. Окрім того, ця дорога веде до лісу, в якому проводять час сім’ями мешканці Рясне 1. І відсутність асфальтованої дороги з тротуаром негативно впливає на безпеку руху.
Просимо підтримати”, – йдеться у повідомленні.

Проголосувати можна за посиланням.