189312195 4081483358587873 9122913053717503083 nУ Львові під загрозою існування домашня пекарня "Кримська перепічка", що на Сихові. Нещодавно вони отримали лист, в якому вказано, що потрібно звільнити приміщення протягом 30 днів. Жителі району Сихів не хочуть втрачати гарне місце для відпочинку. Це соціально відповідальний бізнес, який не лише забезпечив роботою біженців з Криму, а ще й регулярно допомагає важкохворим дітям. 

Про це повідомила Наталія, жителька Сихова, у Фейсбук:

"Кожен з нас, обираючи місце де жити, шукає для себе в першу чергу не лише дім чи квартиру, а комфортне середовище. Чи буде зручною транспортна розв‘язка, що з громадським транспортом, чи є зелені зони, які магазини поряд і чи є куди піти з друзями «на каву» в обраній локації. Останні 25 років я живу на Сихові. І для мене є важливим, що відбувається в моєму районі, чим він живе і як розвивається. І є не так багато місць, куди насправді на Сихові можна піти. Одне з них - Кримська Перепічка - Домашня пекарня, де завжди затишно і смачно, де можна провесті ділову зустріч, чи просто посидіти з чайочком і книжкою, і дати собі час перепочити. І можливо ви цього не знали, але окрім того, що « Кримська перепічка» це хороше місце, де затишно і смачно, - це ще і соціально відповідальний бізнес, який не лише забезпечив роботою біженців з Криму, а ще й регулярно допомагає важкохворим дітям. І це в час пандемії, коли і самим важко і непросто.
Але зараз існування «Кримської перепічки» під загрозою. На днях пекарня отримала лист - протягом 30 днів вона має виселитися. Отак раптово і несподівано. Що це означає для нас, жителів Сихова? Це означає, що ми просто втратимо це місце. Бо нереально за цей час знайти і переобладнати інше приміщення, окрім того - це величезні кошти.
Я вважаю, що зараз ми, громада Сихова, маємо втрутитися і допомогти їм вижити і вистояти. Бо так не має бути, що хороший класний і ще й соціально відповідальний бізнес буде просто знищений", - йдеться у повідомленні.