78778676У Львові безпритульний собака покусав жінку, яка йшла по території стадіону СКА. Про це сьогодні, 27 травня, повідомив у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» Sergey Skorin.

«Звернення стосовно нападу собаки на мою дружину, на території СКА по вулиці Клепарівська, на дорозі за конюшнями, навпроти готелю СКА.

В ЛКП «Лев» з проханням відлову дружина звернулася відразу після нападу, близько 9.45. Зі слів дружини, оператор ЛКП «Лев» не гарантував, що собаку відловлять, посилаючись на те, що собака живе на самовигулі поруч з військовими. Ми щодня користуємося цією дорогою з дитиною до школи, на територію СКА по вул. Клепарівська щодня приходять діти, і це не єдина собака, яка безгосподарна на цій території», – зазначається у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова».

Автор звернення також зазначив, що «загрози для собаки дружина не становила, вона помітила інтерес до себе цієї собаки і зупинилася в очікуванні – і собака відразу підбігла до дружини і вкусила за литку ноги, прокус був через одяг, тож на нозі здерта шкіра. На огляд до лікаря дружина ходила, довідку надавати лікарі відмовилися і на вакцинацію вирішили не направляти».