32328–29 травня на території центрального офісу Inter Cars Ukraine #InterCarsUkraine відбувся національний фінал конкурсу «YOUNG CAR MECHANIC», серед студентів закладів фахової передвищої освіти всієї України. Лідером став студент Автомобільно-дорожнього фахового коледжу «Львівської політехніки» Юрій Яцишин.

Про це повідомили на сторінці Автомобільно-дорожного фахового коледжу.

Він успішно виконав 7 практичних завдання від партнерів InterCarsUkrain – Bosch, Elring, Motul, Schaeffler, ZF, febi, MANN-FILTER, WIX FILTERS та одне бонусне практичне завдання від організаторів змагань, він цілком заслужено виборов І місце та отримав сертифікат на 20000 грн.

А навчальний заклад отримав сертифікат на 50 000 грн., що дає можливість придбати сучасні прилади та інструменти, які реалізує фірма #InterCarsUkraine для використання їх у навчальних цілях.

Вибороти право приймати участь у найпрестижнішому конкурсі серед майбутніх автомеханіків та гідно представити коледж на фінальному етапі національного конкурсу було справді нелегко. Адже участь у конкурсі «Young Car Mechanic 2021» прийняло більше 200 студентів з 14 закладів фахової передвищої освіти України. З понад 200 учасників у фінальних змаганнях, згідно умов конкурсу, брали участь лише 7 кращих студентів серед яких наш студент групи А – 41 #ЮраЯцишин.

Варто також зазначити, що партнери конкурсу дали високу оцінку у теоретичній та практичній підготовці молодих спеціалістів, а це підтверджує високий професіоналізм, високу педагогічну майстерність та наполегливу працю викладачів «Автомобільно-дорожнього фахового коледжу». А коледж дійсно надає якісну та сучасну освіту.

Також потрібно відмітити, що перемога Юрія в національному конкурсі “YoungCarMechanic ” дала йому право представити Україну у Міжнародному фіналі конкурсу Young Car Mechanic, що відбудеться у Польщі.43433