9390330.09.23 у Львові відбулося урочисте нагородження переможців VII Всеукраїнського літературного конкурсу імені Леся Мартовича (організаторкою та засновницею якого є письменниця та волонтерка Галина Фесюк). За підсумками якого книга львівської письменниці Людмили Калабухи «Зробіть НАВПАКИ: життя та продажі ДО і ПІД ЧАС ВІЙНИ» здобула перемогу - диплом I ступеня в номінації «Книга. Публіцистика».

«Коли у квітні 2022 року я сіла писати цю книгу, то не чекала натхнення. Я думала тільки про одне – ВСТИГНУТИ. Встигнути, поки жива я та живі ті, хто може її видати та хоче прочитати. А я маю максимально правдиво передати все, що я бачу й відчуваю та показати реалії війни через особисті історії моїх друзів-підприємців: з якими викликами вони стикалися до війни і як рятували свій бізнес та своє життя після 24.02.22» - розказує авторка.

4898498983

Як інформаційний партнер нагадуємо, Людмила Калабуха – Краща бізнес-тренерка з продажів України 2023 за версією UkrainianBusinessAward, почесна амбасадорка ООН з розвитку жіночого підприємництва, Краща бізнес-блогерка України 2019, експертка ЗМІ з продажів та переговорів.

Її перша книга «Почніть говорити «НІ» увійшла в ТОП-10 Кращих книг України 2017 за версією Всеукраїнського рейтингу, готується до друку 11 видання.

Друга книга «Коли говорити «ТАК» - виборола перемогу у номінації «Вибір читачів» в рамках конкурсу Краща Книга України 2020 за версією КВUAvards 2020.

А третя «Зробіть НАВПАКИ: життя та продажі ДО і ПІД ЧАС ВІЙНИ» відразу після анонсу про її вихід стала бестселером - довелося спішно додруковувати додаткові кілька тисяч примірників.

З моменту виходу влітку 2022 року книга отримала 8 номінацій на здобуття престижних літературних премій, в тому числі й міжнародних.

939393

Пройшла відбір від Українського Інституту Книги і буде представлена в кінці жовтня на найпрестижнішому міжнародному Книжковому Ярмарку у Франкфурті на Майні Frankfurter Buchmesse-2023.

«Зробіть НАВПАКИ» Людмили Калабухи - перша й поки єдина книга українського письменника про війну, яка в англійському перекладі продається на AMAZON (найбільшій у світі компанії, що продає товари та послуги через Інтернет).

У разі перемоги в конкурсах, що передбачають грошові винагороди, Людмила Калабуха всі гроші з премій віддає на ЗСУ.

Громадський портал Львова «ФОРПОСТ» інформаційний партнер книг Людмили Калабухи.