400343411 грудня команда LMN заколядувала в рамках всеукраїнської акції «Різдвяні пташки» в підтримку 80-ї бригади.

«Під унікальною Різдвяною звіздою ми виконали колядку «Бог ся рождає» во славу народження Христа і із закликом приєднатися до збірки на дрони для нашої 80-бригади», – каже головна редакторка LMN Юлія Аронова.

Колядникову естафету в рамках акції «Різдвяні пташки» LMN передала колегам з Гал-інфо, Радіо Перше і NLG.media. Тож чекаємо тепер від них редакційного колядування.

Акцію «Різдвяні пташки» ініціювали отець Роман Гром і військовий капелан Іван Гальо для того, щоб зібрати кошти на дрони для бійців 80 бригади.

Для того, аби долучитись до акції, то необхідно організувати у своєму місті або селі вертеп або коляду. Після цього потрібно зареєструватися за номером 0673944821 або на сторінках “Різдвяних Пташок” у Фейсбуці чи в Інстаграмі.

Після реєстрації ви отримаєте авторську Вифлеємську зірку, з якою будете колядувати і яка буде симолізувати приналежність вашого вертепу/коляди до акції “Різдвяні Пташки”. Волонтери зв’яжуться і уточнять, в який спосіб вам її передати.

«Заколядовані» кошти потрібно буде перерахувати на рахунок громадської організації, з якого буде проводитись закупівля дронів (не обов’язково пересилати всю зібрану суму, можна частину залишити на інші потреби).

Також отримавши зірку, ви автоматично отримуєте запрошення на з’їзд вертепів і коляд, які підтримали акцію “Різдвяні Пташки”. З’їзд відбудеться 13 січня. На цьому з’їзді буде встановлений Рекорд України по виконанню коляди найбільшою кількістю вертепів (локація з’їзду ще не відома).

А якщо ви не плануєте колядувати, але хочете долучитися до цього неймовірного проєкту, то реквізити для донатів:

Посилання на банку Безпечний переказ коштів (monobank.ua)

Номер картки банки 5375 4112 1266 0471