94044334Редакція «Української правди» у номінації «Найкращий соціальний проєкт» обрала переможцем Superhumans Center, в якому надають постраждалим від війни українцям широкий спектр безкоштовних медичних послуг: протезування, реабілітацію, реконструктивну хірургію та лікування ПТСР.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Щиро вітаю Андрія Ставніцера, Ольгу Руднєву, Філіпа Грушка, Андрія Віленського та усю команду центру. Ваші старання та сумлінна робота, щоб повернути втрачені можливості нашим воїнам і мирним жителям, які постраждали через війну, дають дуже крутий результат. Понад дві сотні суперлюдей уже повернулись до звичного життя завдяки безкоштовному протезуванню у Superhumans, сотні зроблять це от-от – дякуючи вам. Пишаюсь бути причетним до втілення цього проєкту на Львівщині. Супери, так тримати!” – йдеться у повідомленні.

Також Максим Козицький зазначив, щоб Superhumans якнайшвидше запрацювали і в інших областях нашої держави, й усі, хто цього потребує, проходили якісне лікування та реабілітацію, не виїжджаючи далеко від дому. 
Superhumans Center — спеціалізована ортопедична клініка для лікування та реабілітації постраждалих від війни, які залежать від протезування внаслідок ампутації.
4004344
4394043
43434343
4904334