9839034Важкий рік минає. Попереду не менш складні часи. Та ми, разом із вами – плануємо, будуємо і допомагаємо. Тож продовжуємо розповідати вам про здобутки нашої компанії, плани, будівельні процеси та благодійність. В цьому році нам багато вдалося.

Отже в новому випуску RIEL Інформ розкажемо про:

  • результати за рік, прогнози, очікування від керівництва;
  • кому і чим допомагали;
  • які проєкти вдалося завершити;
  • про участь РІЕЛ у програмі «єВідновлення».

А також детальний огляд одного із наших ЖК та традиційна підбірка матеріалів зі ЗМІ.  

ВСТУПНЕ СЛОВО КЕРІВНИКА ПРО СИТУАЦІЮ В КОМПАНІЇ, ЗДОБУТКИ, ПЛАНИ ТОЩО

30923223

Вітаю, шановні друзі, колеги та клієнти!

Минає ще один надскладний для нашої країни рік. Рік міцності наших воїнів, сили духу та віри. Усі ми і далі повинні рухатися вперед і бути непереможними, адже попереду ще багато випробувань, складних рішень і тяжкої роботи.

За 2023 рік нашій команді все ж вдалося багато зробити – ввели в експлуатацію чимало житлових об’єктів, регулярно передавали на фронт нашим захисникам із батальйону «Свобода» все необхідне, підтримували благодійні проєкти, росли та розвивалися на професійному рівні. Тож у передчутті Нового року я хочу побажати кожному з нас Перемоги, миру, міцного здоров’я та непохитності на своєму шляху.

Переможемо, об’єднавшись усі разом! Із прийдешнім 2024 роком! Дякую, що ви з нами!

 Благодійний фронт

32032032

Шлях до Перемоги надзвичайно важкий, довгий і дається нам ціною життів та здоров’я наших бійців. Ми всі бачимо, наскільки критично важливі на фронті дрони. Сьогодні це потужна зброя, що здатна змінити перебіг війни та примусити окупантів боятися неба. 

Тож, окрім машин, медичних засобів, амуніції та інших необхідних нашим героям засобів на війні, РІЕЛ і керівництво компанії зосередилися на забезпеченні бійців батальйону «Свобода» 4-ї БрОП НГУ, які завжди воюють у найгарячіших точках цими пташками. 

Лише за літо–осінь 2023 року наша команда вже кільканадцять разів доставила допомогу батальйону на передову, а також у пункт постійної дислокації в тилу.

Усі ми, наші партнери та друзі, підтримуватимемо наших воїнів, допоки останній окупант не залишить територію України.

Окрім того, РІЕЛ системно підтримує львівський осередок Пласту. Це саме та організація, що сьогодні формує та виховує патріотично свідому молодь, яка точно змінить на краще нашу країну.

4909343

«РІЕЛ приєднується до підтримки пластунів і закликає великий бізнес бути соціально відповідальним заради майбутнього наших дітей та України. Адже разом ми творимо майбутнє нашої держави», – зазначив директор із маркетингу Корпорації Нерухомості РІЕЛ Олексій Кулик під час Золотого благодійного вечора, який організували пластуни у Львові.

Будівельний фронт

9843043

І щойно відновили роботу на будмайданчиках після повномасштабного вторгнення, РІЕЛ розпочала та продовжує послідовно підтримувати захисників, переселенців і медиків. Компанія розробила для цих категорій спеціальні умови придбання нерухомості, що діють уже понад рік. Усі, хто може підтвердити такий свій статус, мають змогу отримати знижки на купівлю житла.

3929329

Паралельно активно рухаємося в розширенні переліку об’єктів, які можна придбати в кредит за допомогою державної іпотечної програми «єОселя» під 3% або 7%. Останніми нам акредитували кілька черг у житлових комплексах «Брама» і «Вежа», що є частиною масштабного проєкту «Містечко Підзамче». Маємо вже підтверджені угоди.

5894904

Додатково інформуємо, що КН РІЕЛ долучилася до Української асоціації девелоперів – об’єднання, створеного як платформа для комунікації між бізнесом, експертним середовищем, державою й органами місцевого самоврядування. Як зазначив голова правління Асоціації, основними напрямами роботи є: аналітична діяльність, участь в оцінюванні та розробленні нормативно-правових актів, а також оперативне інформування українських ЗМІ і закордонних партнерів України про ситуацію та можливості українського ринку девелопменту.

74394093

І дуже хочеться відзначити зусилля всієї команди РІЕЛ, завдяки яким у 2023 році нам вдалося ввести в експлуатацію 15 об’єктів.

У Львові це такі об’єкти, як

  • перша черга ЖК Riel City,
  • перша черга Dolce Vita,
  • третій будинок ЖК «Шенген»,
  • шостий будинок «Компаньйон»,
  • п’ята черга ЖК «Велика Британія»,
  • будинки К4, К5 ЖК «Америка»,
  • сьома черга ЖК «Велика Британія»,
  • «Ярославенка»,
  • перша черга ЖК «Голоські Кручі».

У Києві

  • друга черга ЖК «Львівська Площа»,
  • перша і друга черги ЖК Ok’Land,
  • підземний паркінг в ЖК «Львівська Площа»,
  • два будинки ЖК Great.

І ми продовжуємо рухатися далі.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ долучилася до учасників «єВідновлення» – державної програми допомоги власникам житла, пошкодженого або зруйнованого через бойові дії

8493430

Таким чином компанія підтвердила свій намір працювати пліч-о-пліч із державою над забезпеченням українців, які постраждали від російської агресії, якісним і комфортним житлом.

Програма «єВідновлення» – це компенсації українцям за повністю зруйноване або пошкоджене через бойові дії житло. Вона стартувала в Україні 10 травня 2023 року. Спершу можна було отримати щонайбільше 200 тисяч гривень і витратити виключно на будівельні матеріали чи послуги підрядників, які є учасниками програми. З 1 серпня програму розширили, і тепер як компенсацію пропонують житловий сертифікат, який можна інвестувати в майбутню нерухомість або ж придбати квартиру чи будинок на первинному чи вторинному ринку без регіонального обмеження.

Від моменту запуску програми «єВідновлення» і станом на середину грудня 2023 року українці вже подали понад 62 тис. заяв про отримання фінансової допомоги за пошкоджене майно. Серед них 26,5 тис. заявників отримали виплати на відновлення домівок.

Придбати сучасне помешкання в Києві чи Львові через програму «єВідновлення» ви можете в нас. Ми розробили детальний алгоритм дій, що доступний на нашому сайті за цим посиланням.

Більше інформації можете отримати у відділах продажу компанії. Контакти ви знайдете тут.

Продовжуємо розповідати про наші амбітні, якісні та сучасні проєкти житлових комплексів. У цьому номері ми познайомимо вас ближче із ЖК бізнес-класу Nordica Residence, що зводиться в престижному Печерському районі столиці.

789798990

ЖК бізнес-класу Nordica Residence

Цей проєкт передбачає зведення трьох будинків різної поверховості. В оздобленні фасаду об’єднають контрастні білий, синій і бежевий кольори. У комплексі заплановано 468 квартир, представлених як стандартними плануваннями, так і нерухомістю формату «+», яку легко можна перепланувати на власний розсуд. Є тут і квартири з оригінальними плануваннями, наприклад, із вікнами у ванній кімнаті. На верхніх поверхах секцій розташовані дворівневі квартири, з вікон яких відкриватимуться запаморочливі міські краєвиди. Будівництво ведеться за монолітно- каркасною технологією. Стіни з керамоблока будуть утеплені мінеральною ватою. Опалення в новобудові – централізоване.

Особливістю комплексу стане лаунж-простір на даху одного з будинків, звідки зможете милуватися мальовничою панорамою Печерська. Також проєкт передбачає закритий внутрішній двір без машин – це повністю пішохідна зона. Для автомобілів збудують місткий підземний паркінг на 523 машиномісця із зарядними станціями для електрокарів.

83493290

ЖК Nordica Residence будується в історичній місцевості Чорна Гора за адресою: Залізничне шосе, 45А. За 1,5 км від новобудови – станції метро «Звіринецька» (колишня назва – станція метро «Дружби народів») і «Видубичі». Навколо є приватний сектор, будинки середньої поверховості та багатоповерхові житлові комплекси, тому проєкт гармонійно вписався в цей мікрорайон. Поруч розвинена інфраструктура Новопечерських Липок зі школами, садочками, спортивними та розважальними закладами, ресторанами, магазинами, банками та бутіками. І всі ці локації будуть доступні вам і вашій родині.

За 10 хвилин на авто – Ботанічний сад ім. М. Гришка, за 15 хвилин – Голосіївський парк. Також чудовим вибором для прогулянок є Дніпровська набережна, до якої приблизно 12 хвилин автівкою.

839039392

Неподалік налічується щонайменше шість приватних і чотири державні дитсадки. Школярі зможуть відвідувати Новопечерську школу, до якої 5 хвилин пішки, або школи №5, №80 і №88 за 2 км від будинку.

У межах 1 км розташовані міська лікарня №12, дитяча лікарня №7 та поліклінічне відділення. У сусідньому житловому комплексі є багато приватних клінік.

Якщо ви регулярно займаєтеся спортом, вам, очевидно, сподобається близькість до різних комплексів. Наприклад, за 5-10 хвилин ви дійдете до оздоровчого центру GYMMAXX із басейном, СПА, тренажерною зоною та груповими заняттями для дітей і дорослих. А ще поблизу працюють фітнес-центри Sport Life, ERIX, CapitalTRI Studio, BeautyCamp і школа плавання H2O.

По продукти можна піти до найближчих супермаркетів, а 5 хвилин Залізничним шосе – і ТРЦ Ocean Plaza. Якщо захочете біля будинку випити кави чи перекусити, з цим проблем не виникне – тут є кав’ярні, пекарні та ресторани.

Переваги нашого ЖК

  • зелена оаза в центрі мегаполісу – у дворі будуть висаджені хвойні дерева;
  • комплексна система безпеки – територія ЖК закрита від авто, на в’їзді буде пропускний пункт, а в громадських зонах встановлять камери відеоспостереження;
  • велика внутрішня лаунж-зона для мешканців будинку;
  • розвинена внутрішня інфраструктура – для зручності мешканців передбачено комерційні приміщення під магазини, кав’ярні, аптеки та салони краси.

Будьте завжди в курсі актуальних новин РІЕЛ.

Джерело