567689Від березня цього року в межах ініціативи «Пташки Перемоги» передали на фронт вже 2 670 дронів.

28 грудня військовим передали 307 дронів у межах благодійного проєкту «Пташки Перемоги». Кошти на придбання дронів вдалося зібрати на благодійних аукціонах у Стрию та Червонограді.

«Дякую ініціаторам проєкту, соціально відповідальному бізнесу і волонтерам за те, що зібрали за весь час ініціативи кошти на понад 2 тисячі дронів. Це величезні зусилля. Вірю, що і надалі  зможемо забезпечувати наших військових сучасними технологіями, адже це можливість наближати перемогу», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. 

У Стрию зібрали 2 млн 200 тисяч гривень, а у Червонограді – 900 тисяч гривень. Одну частину коштів скерують на потреби захисників 24 бригади, іншу –  Стрийській і Червоноградській ТрО та іншим військовим формуванням нашої області.

«Пташки Перемоги» відносяться до тих волонтерів, які не чекають, коли гроші прийдуть самі, а ми належимо до тих, хто проводить  благодійні аукціони. З початку ініціативи вже провели 20 аукціонів, як закордонних, так і українських. Ми збираємо кошти для того, щоб люди, які донатять нам гроші, бачили, що ми робимо. Всі 125 млн грн це є кошти бізнесу та ті, які ми самі створили», – розповів голова ГО «Добро.Дій» Ігор Дулин. 

567889

6879090

76788980