493044353217 січня свій 90-річний ювілей відзначає Вовк Антон Степанович, який понад сорок років пропрацював вчителем у Мостиському освітньому закладі № 1.

Про це повідомляє Мостиська міська рада.

Антон Степанович закінчив Львівський державний інститут фізичної культури, де здобув фах вчителя фізичного виховання. Згодом почав працювати вчителем у Мостиськах.

«Дуже веселий і позитивний. На Його уроках ми були завжди в русі. Вчитель, який вмів заохотити до занять спортом та був улюбленцем дітей»,- згадують вихованці Антона Вовка, які теж обрали фах вчителя.

Як наголосили у міськраді, за десятиріччя, присвячені педагогічній роботі, Антон Вовк вклав свої знання, енергію та досвід у виховання поколінь учнів. Його праця сприяла формуванню фізично сильних, здорових та активних особистостей. Він завжди був і є прикладом відданості своєму покликанню та любові до спорту.

"Антоне Степановичу, Ваш ювілей — черговий доказ того, що 90 років — це зовсім не похилий вік. У свої 90 років ви справжній приклад того, як потрібно ставитись до життя.

Нехай цей ювілей буде наповнений теплом, увагою та приємними сюрпризами. Бажаємо Вам ще багато років активності, здоров'я, радості та задоволення від кожного дня Вашого життя. Нехай Ваш приклад надихає інших до здорового способу життя та постійного самовдосконалення.

З найкращими побажаннями, міський голова Мирослава Пельц та уся міська рада", - зазначили у повідомленні.