784393Наймасштабніший всеукраїнський спортивний проєкт серед школярів «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» представляють топові спортсмени Львівської області.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

До команди амбасадорів долучилися:

Оксана Лівач – заслужена майстриня спорту з вільної боротьби, учасниця Олімпійських Ігор (2022), срібна призерка Європейських Ігор, володарка Кубку Світу, бронзова призерка чемпіонату світу, переможниця та призерка чемпіонатів Європи.

Юлія Ткач – заслужена майстриня спорту з вільної боротьби, учасниця Олімпійських Ігор (2008, 2012, 2016), чемпіонка та призерка Європейських Ігор, володарка Кубку світу, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів світу та Європи. Юлія є вихованкою Львівського фахового коледжу спорту та обласної Школи вищої спортивної майстерності.

Валерія Терета – майстриня спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках та каное, чемпіонка Європейських ігор, бронзова призерка Чемпіонату Європи, володарка Ліцензії на участь в Літніх Олімпійських Іграх у Парижі – 2024. Валерію нагородили орденом княгині Ольги ІІІ ступеня. Вона є вихованкою СДЮСШОР «Веслярик».

«Нагадаємо, що «Всеукраїнські шкільні ліги – Пліч-о-пліч» об’єднають учнів України під гаслом «Разом переможемо». На учасників чекають 5 захопливих етапів змагань на різних рівнях – від шкільного до всеукраїнського. Найсильнішу команду школярів визначатимуть у баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та черлідингу», – розповів начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

«Долучайтесь до нового цікавого проєкту «Пліч-о-пліч». Це чудова нагода показати захопливу командну роботу, проявити себе, свої вміння та свої лідерські якості. Це місце, де панує повага, підтримка та любов до спорту. Ви познайомтеся з новими друзями, весело та цікаво проведете час. Тут ви отримаєте море позитивних емоцій та незабутніх вражень. Займайтесь спортом, любіть спорт, будьте здоровими, красивими та успішними», – зазначила амбасадорка «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» Юлія Ткач.

Головна мета проєкту – підвищити кількість школярів, які ведуть активний спосіб життя та займаються спортом на постійній основі. Заявки на участь у першому етапі «Шкільних ліг» можна подати до 1 лютого.