49840334Володимиру Брітікову 21 рік. Минулого літа ворожі снаряди влучили у його житло в Лисичанську. Хлопець отримав численні осколкові поранення і втратив праву руку.

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, наприкінці 2023 року хлопець пройшов протезування у Superhumans Center. Через кілька тижнів після цього фахівці центру також допомогли йому повернувся до своєї професії.

Зараз Володимир працює кухарем у трапезній Українського католицького університету.

«Сьогодні я хочу сказати велике дякую команді Superhumans Center, яка за пів року провела близько десятка екскурсій для представників великого та середнього бізнесу. Під час таких екскурсій вони буквально опинялися у колісних кріслах, щоб відчути, як це – пересуватися людині з інвалідністю та врахувати потреби таких людей, створюючи заклади та громадські простори.

Як і у всіх добрих задумах, результат перевершив очікування: завдяки таким екскурсіям компанії почали пропонувати роботу нашим воїнам та цивільним, які проходять протезування та реабілітацію у Superhumans і вчаться жити з новими ногами й руками», – зазначив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

У центрі створили базу вакансій. Зараз у ній є понад 230 пропозицій: від водія, кухаря до проєктного менеджера та фінансового аналітика.

4399043340

48339032