dumincky avtoСьогодні відбулось ДТП на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10.  Як свідчать очевидці, за кермом автомобіля Mercedes S 65 AMG був відомий львівський бізнесмен Петро Димінський. Ймовірно, за кермом був сам бізнесмен, однак ця інформація потребує офіційних підтверджень.

 dumincky avto 3За попередніми висновками, автомобіль Opel, за кермом якого була 26-річна мешканка села Ямельня, повертав чи виїжджав з села на трасу, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG. Молода жінка загинула на місці ДТП. Про це передає ZAXID.NET

У поліції підтвердили загибель жінки. «Виклик у Яворівський відділ поліції надійшов о 15:15. Слідчі та поліція зараз з’ясовують усі обставини на місці, це все, що наразі відомо», – розповіла ZAXID.NET представниця прес-служби поліції Львівської області Іванна Кутнів.

Як повідомили ZAXID.NET очевидці ДТП, Петро Димінський закрився у позашляховику охорони, натомість охоронець бізнесмена стверджує, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG.