jovkva221 серпня на площі Коновальця, де розташований базар у місті Жовква, ранок почався з криків вигнаних з ринку продавців, що не мають змоги реалізувати свій товар. Так зі стихійною торгівлею в місті бореться адміністрація.

jovkvaПроте люди й самі не в захваті від свого статусу незаконних торгівців, хотіли торгувати законно у встановленому місці. Про це повідомляє в коментарі Форпосту  помічник депутата Жовківської районної ради Юрій Петрань.

«Люди скаржаться, що їм не дають працювати, виганяють з місця, де вони звично торгували, мотивуючи відсутністю необхідних дозволів.

Жовківська адміністрація прислала сьогодні комісію, яка разом з представниками правоохоронних органів виганяє людей, що займаються стихійною торгівлею при дорозі. Вони б самі не проти звідти піти, проте не мають куди. Нещодавно торгівцям у адміністрації обіцяли надати земельну ділянку, на якій вони могли б цілком легально продавати, біля місцевого районо (як сказали самі мешканці). Але ділянки досі не виділили, а з місця, де вони звикли реалізовувати товар їх виганяють.» - повідомив Юрій Петрань.