proekt11Сьогодні, 7 вересня до громадських проектів було подано і зареєстровано ініціативу на встановлення вуличних тренажерів на території подвір'я школи №18. 

Вуличні тренажери, які будуть розміщенні на території 18 школи, дадуть змогу дітям і мешканцям цього мікрорайону активно займатись спортом. 

"Нажаль споруди які зараз знаходяться на території школи в не найкращому стані та потребують оновлення. Діти потребують найкращого, тому ці тренажери надіюсь дадуть поштовх до розвитку спорту серед молоді. Наразі проект перебуває на стадії розгляду. " - зазначено в проекті.

Його вартість становить 380 200 грн. Автором проекту став Володимир Баб'як.

"Проект зареєстровано, тепер перебуває на модерації, чекаємо позитивного рішення і готуємось до голосування! Такі тренажери мають бути на кожному шкільному подвір'ї, щоб заняття спортом було безпечне та комфортне! Надіюсь на підтримку мешканців." - зазначає Володимир.

Нагадаємо, що у Львові вже є подібний спортивний майданчик у Личаківському районі Львова. Тут облаштовані тренажери для тренування всіх груп м’язів для дорослих і дітей. Подібні майданчики - хороша ініціатива зробити спорт більш доступним та популярним.