zabud19 вересня у Львові пройде Форуму девелоперів західної України ініційований Асоціацією Західно-Українських Забудовників.

 "В червні поточного року набули чинності зміни до Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”. Вони внесли суттєві корективи в сфері будівництва та змінили процес отримання дозвільної документації. Уже три місяці ринок існує в нових умовах, проте деякі питання досі потребують обговорень.У зв’язку з цим Асоціація Західноукраїнських Забудовників ініціювала проведення форуму девелоперів, що має на меті заповнити ці інформаційні прогалини та започаткувати формат конструктивного діалогу між представниками бізнесу та органами державної влади і місцевого самоврядування." - повідомляють організатори.

До участі в заході буде запрошено керівників провідних девелоперських, проектних і консалтингових компаній Львівщини, а також представники ІДАБК у м. Львові, Департаменту ДАБІ у Львівській області, центрального апарату ДАБІ України та перші особи з питань містобудування Львівської міської ради.

Програма заходів:

10.00 – 10.30 Вітальне слово (організатори)

10.30-12-45 Розвиток містобудування в умовах сьогодення.

– Геннадій Васьків – заступник міського голови м.Львова (Загальна політика мерії у сфері містобудування.  Незаконні забудови: кейси сьогодення, причини та наслідки. Шляхи вирішення існуючих проблем у співпраці з бізнесом і громадою.).

– Юліан Чаплінський – Начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради (Стратегія розвитку архітектури Львова. Перспективи міської урбаністики.)

– Сергій Коровайник – директор департаменту містобудування Львівської міської ради (Актуальні питання врегулювання земельних відносин у сфері містобудування).   

– Віталій Грусевич – виконавчий директор Конфедерації будівельників України (Загальні тенденції розвитку містобудування та актуальна проблематика галузі в розрізі різних регіонів України). 

модератор: Володимир Мисак – Керівник департаменту ринків капіталу та операцій із земельними ділянками компанії Cushman & Wakefield

13.00-14.00 – обід

14.15-16.15 – Практичні аспекти впровадження законодавчих новацій у містобудівній діяльності. Доповідачі: 

– Петро Пелікан – заступник керівника Інспекція ДАБК м.Львова. 

– Роман Желих – керівник ДАБІ Львівської області (Нагальні  аспекти здійснення нагляду і контролю за будівництвом та застосування нового законодавства на практиці), 

– представник ДАБІ України.

– Андрій Потинський – керуючий партнер Юридичної фірми “АМІДА” 

модератор: Маркіян Мальський – керівник західноукраїнської філії юридичної компанії Arzinger

16.30-17-45 – Перспективи розвитку ринку нерухомості. Погляд бізнесу.

Доповідачі: 

– Ростислав Мельник – президент будівельної корпорації РІЕЛ

– Володимир Гаразд – Генеральний директор девелоперського холдингу концерну «Галнафтогаз»

– Оксана Хомик – Виконавчий директор компанії Greenville

– Юрій Мартинюк – виконавчий директор Асоціації західноукраїнських забудовників

18.00-19.30 – фуршет

Для представників будівельної галузі участь у форумі є безкоштовною.

Зареєструватись можна тут