фото дитинаПрацівники відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організовують для дітей майстер-клас з мобільної фотографії в рамках проекту «Відкрий для себе світ мобільної фотографії». Майстер-клас для дітей стартує 3 жовтня о 16.00 год. на базі фотостудії «Chik» за адресою (вул. В. Великого, 4).

Для тих дітей, які зацікавляться цим видом мистецтва, зможуть на постійній основі відвідувати фотошколу та розвивати свої можливості через призму об’єктиву.

Зі слів організаторів, метою проекту є опанувати секрети мобільної фотографії, композиції, також технічну сторону та обробку фотографії тощо.

Категорія учасників проекту – діти віком від 9 до 18 років, батьки яких постраждали в зоні АТО.

«Такі майстер-класи допомагають комплексно підходити до розвитку дитини та робити перші сходинки на шляху до успіху. Діти досить часто не можуть відкрити в собі деякі таланти, тому заходи сприяють всесторонньому розвитку дітей. Крім того, майстер-класи коштують недешево. Завдяки нашим спонсорам – фотостудії «Chik», ми зможемо спільно втілити мрії дітей у реальність», - зазначає Надія Бодревич, начальник відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.