22091531 1515413161871577 878578294 nВчора, 27 вересня, відбулась презентація-обговорення наймаштабнішої велоподії наступного року Lviv Bike Expo Forum, яка проходитиме з 27 по 29 вересня 2018 року у місті Лева. Рівно за рік до цього міжнародного івенту організатори з України (Гал-Експо) та Республіки Польщі (TargiKielce) запросили учасників велоіндустрії та велоспільноти для презентування концепції заходу та обговорення супутніх заходів у різних локаціях Львова, які допоможуть зробити виставку незабутньою та цікавою, як для учасників так і для відвідувачів.

До обговорення також приєдналась велика кількість учасників, понад 30 представників веломагазинів, веломайстерень та громадських організації любителів «ровера». Під час дискусії було висунуто перелік ідей, стовно того які акції, промоції, змагання та інші проекти варто провести під час виставки та протягом року для залучення більшої кількості відвідувачів та пропаганди активного стилю життя, та велосипеда – як засобу пересування.

Опісля презентації, відбувся брифінг з представниками Львівської Міської Ради, в особі заступника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка, та генеральними партнерами виставки: BoomerangBoardshop та Polskiestowarzyszenierowerowe. Було анонсовано початок підготовки міста до проведення резонансної події міжнародного рівня.

Відтак, назріває велошоу, з презентацією новинок велоринку, і це не тільки велосипеди, а й запчастини, аксесуари, одяг та спорядження. Це все можна буде оглянути, протестувати і придбати в рамках виставки. Подискутувати на велотеми, про безпеку велосипедистів на дорозі та розвиток велоіндустрії – можна буде в рамках форуму, який планується організувати в TEDexформаті.