59dca148a989bПартія мера Львова Андрія Садового - «Самопоміч» - братиме участь у наступній президентській кампанії. Про це Андрій Садовий повідомив у інтерв’ю «Лівому берегу», інформує 032.ua.

Так, очільник Львова заявив, що усвідомлює: «щоб збудувати місто, в якому хочеться жити, треба збудувати країну, в якій хочеться жити. А щоб збудувати країну, треба збудувати потужну, сильну, ідеологічну партію».

Зі слів Андрія Івановича, “Самопоміч” братиме активу участь в президентській виборчій компанії і у виборах до Верховної Ради у 2019 році. Партія висуватиме свого кандидата. Кого саме — наразі не афішують.

«Питання про президентство я чую останнім часом достатньо часто. Відповідь даю просту: “Давайте не забігати наперед”. За два роки багато чого зміниться в нашій країні. Говорити про свої плани – некоректно. Бути президентом, це є відповідальність. Це як сидіти на електричному стільці», - відповів Андрій Садовий на запитання журналістки про те, чи збираються висувати його кандидатуру на Президента від «Самопомочі».