dsc42751 f7a72c6ee8d03fdb68d69ac0c531a437
Фото: Олександр Мазуренко
Вчора, 17 листопада, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради було прийнято 7 рішень про затвердження містобудівних умов та обмежень та 3 рішення, що стосуються детального плану території. Про це повідомилиу  прес-службі ЛМР.

На засіданні виконкому було прийнято рішення:

  1. Про затвердження детального плану території у районі вул. К. Левицького, вул. Пекарської.
  2. Про розроблення детального плану території у районі вул. І. Свєнціцького, вул. Ю. Мушака, вул. Дібровної, вул. І. Франка.
  3. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з надбудовою та прибудовою багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Нова громада» на вул. П. Карманського, 6.
  4. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ фірмою «Едельвейс» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими офісними приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Пекарській, 30-А зі знесенням існуючих на ділянці споруд.
  5. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Нова родина» з розширенням офісно-складських приміщень під літерою «Е-2» на вул. Дж. Вашингтона, 7-В за рахунок надбудови і прибудови.
  6. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. Головатим Б. О. багатоквартирного житлового будинку на вул. Т. Шевченка, 146-А.
  7. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. гр. Гриньківим Б. І. та Романюком О. В. гаражів та господарських приміщень під літерою «Б-1» на вул. Погулянці, 8-А за рахунок надбудови під двоквартирний житловий будинок.
  8. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. Осипчуком С. А. багатоквартирного житлового будинку з підвалом на вул. Очаківській, 4.
  9. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. гр. Степанковою В. С. та Карпином Р. М. нежитлового приміщення на вул. Науковій, 10-А за рахунок надбудови та влаштування приміщень для ремонту побутової техніки.

Не прийняли рішення:

  1. Про розроблення детального плану території у районі вул. Кримської

Перенесено рішення:

  1. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзДВ «Львівська автобаза № 1» адміністративного корпусу № 1 та № 2 (на генплані) на вул. Пасічній, 127.