20151231201256Патрульні міста Львова провели відпрацювання близько 6 години ранку на двох автотранспортних підприємствах та перевірили технічний стан маршрутних транспортних засобів перед виїздом їх на лінію. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Інспектори переконалися в справності світлових приладів (ближнє та дальнє світло фар, світлові покажчики повороту, габарити, стоп-сигнали, підсвітка номерних знаків), наявності вогнегасників та аптечок (а також перевірили вміст згідно переліку МОЗ), а також перевірили всі необхідні документи (маршрутний лист, протокол огляду технічного стану транспортного засобу, водійське посвідчення).

Загалом патрульні перевірили 154 маршрутні транспортні засоби. Порушення, які виявили інспектори –працівники усувували на місці. У деяких випадках, патрульні виносили постанови за ч.2 ст.121 КУпАП (Керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має несправності або технічний стан і обладнання якого не відповідають вимогам стандартів, правил дорожнього руху і технічної експлуатації).

Особливу увагу патрульні звернули на те, чи змінили підприємства комплект шин на зимовий. Управління патрульної поліції звертає увагу всіх перевізників Львівщини на беззаперечне дотримання у належному технічному стані громадського транспорту та неухильному дотриманні водіями правил дорожнього руху.