75762348236На різдвяні та новорічні свята в кінотеатрах України демонструватиметься фільм «Останній герой». Як пише Андрій Смолій, координатор ініціативи "Геть від Москви.Київ", ця стрічка замаскована під зарубіжну, але насправді є російським продуктом.

"РУССКІЙ МІР" ! Вже з 28 грудня! Приниження гідності українців та нашої держави продовжується. На різдвяні та новорічні свята в кінотеатрах України демонструватиметься фільм «Останній герой». Все було б нічого, якби випадково не виявилось що це російський фільм. Філігранно замаскований під зарубіжний. Дубльований українською. Навіть пісні дублювали. В трейлері вирізані всі згадки про Росію. Проте на найбільшому кінопорталі України цей фільм значиться як «Последний богатырь». Країна виробник: Росія. Актори - російські.», - розповідає Андрій Смолій.

За словами координатора ініціативи "Геть від Москви.Київ", для того, щоб «навішати брехню»,  цей фільм замаскувався під Walt Disney Pictures.

24129770 1501972526507211 4130511153983630519 n«В описі фільму значиться: «Москвич Іван звик все життя обманювати людей...» і далі по тексту. 
Офіційним дистриб‘ютором в Україні є компанія MMD. На свята, в найбільш праймовий час для фільмопоказів, під час вихідних і канікул дітей у нас масово буде демонструватися російський фільм, про російських героїв. Тобто українці понесуть до кас кінотеатрів гроші для московський вбивць, які розв‘язали війну. Вбивають наших Героїв на Сході. А ми дивимося московські фільми? Чому ми повинні дивитися фільми про москвичів, русскіх гєроєв, на російських акторів. Поповнювати російську казну на патрони для українців?» - обурюється Андрій Смолій.

Відтак, він звертається до ДержКіно України та до Міністерства інформаційної політики України з вимогою пояснити, «як цей «Паслєдній багатирь» був допущений до українського кінопрокату»?

«Як взагалі таке може бути у 2017 році? Прокат фільму повинен бути скасований! Ми не маємо нести гроші на російські помиї, які нам намагаються загорнути в яскраву обгортку! ЗАКЛИКАЮ українців до бойкоту таких фільмів. Адже тільки ми можемо показати саботажникам та рашистам, що російського кіно, російської пропаганди в України бути не може!» - додає Андрій Смолій.