sadato 2018Військовослужбовців Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, які виконують службово-бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, відвідав аматорський студентський театр «Сад» з міста Львова. Про це інформують на сторінці "Львівської політехніки".

До складу аматорського театру увійшли студенти з Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівської комерційної академії.

«Я бачив, що ця підтримка військовим дуже потрібна. Виступ вертепу – це те, чого не вистачало гвардійцям у Різдвяні свята. Адже вони нині виборюють незалежність і не можуть почути різдвяну колядку вдома за святковим столом», – поділився своїми враженнями капелан Національної гвардії отець Роман.

Під керівництвом головного режисера Юлії Бондаренко, викладача Львівської політехніки, та старости театру Наталії Ковальчук колектив «Саду» привітав гвардійців із Різдвом Христовим, показав вертеп-виставу про народження Ісуса Христа, заспівав колядки та пригостив запашною львівською кавою.

«Несподівано і дуже приємно, що львівські студенти завітали до нас у це найвеличніше християнське свято. І попри те, що ми не маємо можливості відсвяткувати Різдво в колі сім’ї, присутність творчого колективу надало святу сімейного затишку», – розповів майор Олег Гуменюк.

На завершення гвардійці подякували аматорському колективу за чудовий різдвяний виступ.

Студентський театр «Сад» уже втретє приїжджає на Різдво в зону АТО.