630 360 1466255498 8866 hakeri idilПП «Струмок» та ФОП Кривецький Л.Б, які ще у квітні 2016 року вчинили антиконкурентні узгоджені дії під час проведення тендерної закупівлі, внесено у  «чорний список» Антимонопольного комітету України. Про це повідомляє Центр громадського моніторингу та досліджень.

Розслідування даної справи тривало більше року, але “змовникам” таки не вдалось уникнути покарання. Відтепер дане підприємство та ФОП впродовж трьох років не зможуть перемагати у конкурентних процедурах закупівель.

amkuНагадаємо, у квітні 2016 року відділ освіти Рогатинської райдержадміністрації провів закупівлю з надання послуг їдалень, за результатами якої було підписано договір з ФОПом Любов Кривень. Вартість договору – 468 тис. грн.

Єдиним конкурентом Любові Кривень на даній закупівлі було ПП «Струмок», яке, за даними ЄДР юридичних та фізичних осіб підприємців, належить Григорію Кривень – чоловікові Любові Кривень.

За зверненням “Центру громадського моніторингу та досліджень”, розслідування даної справи Івано-Франківськой відділ АМКУ розпочав ще в грудні 2016 року і от за рік “змовників” нарешті внесли  до «чорного списку».