1 797eens33366hot 1Напередодні 8 березня, в магазині «Квітковий дім», одного з найбільших операторів українського ринку зрізаної та кімнатної квітки, потік клієнтів стає в 5 разів більшим. Замовлення надходять як від великих гуртових магазинів, так і від пересічних українців. І кожного року клієнти очікують від продавців нового та надзвичайного.

«Тільки завдяки багаторічному досвіду, нам вдається своєчасно виконувати обов’язки перед нашими клієнтами, враховуючи індивідуальність і фінансові можливості кожного. Очікування дуже різні, навіть, в сегменті класичних квітів, їх королевою лишається троянда. Якщо раніше дарували букетик з 5-7 квітів, то сьогодні середній букет троянд в нашому магазині складається зі 101 квітки, а нещодавно ми виконували замовлення, яке передбачало створення композиції з більш, ніж 700 троянд різних кольорів. Завдання було досить складним, але цікавим», - розповідає Стасина Ірина, керівник ТзОВ «Квітковий дім», який розташований на початку квіткового ряду ОРСП «Шувар» у Львові.

Професійні флористи «Квіткового дому» постійно відслідковують внутрішні та зовнішні тенденції презентацій квітів, особливості складання букетів, пакування. Завдяки цьому, вдається кожну пропозицію зробити унікальною. «Деякі квіти виглядають досить дорого лише за рахунок правильно підібраної стрічки. Серед останніх, найбільш яскравих, трендів - презентація квітів у подарункових коробках, іноді, разом із обручками чи іншими прикрасами. Такий подарунок не залишить байдужим жодну жінку, - каже пані Стасина.

Фахівці «Квіткового дому» не просто продають квіти, кожен клієнт отримує консультацію про те, яких правил слід дотримуватись для того, щоб букет зберігав святковий настрій в оселі якомога довше. «Ми зберігаємо зрізані квіти без води в певних температурних умовах. Для того, щоб квітка швидко адаптувалась до нового середовища , потрібно дати їй «прокинутись». Для цього, зрізують кінці стебел і занурюють їх у воду кімнатної температури. Іноді, навіть таких простих речей достатньо для того, щоб спровокувати подальший ріст бутону квітки. Ми радимо змінювати воду кожні 2-3 дні. Є і більш сучасні способи збереження квітки, наприклад, із використанням засобу «Флорактив» букет зберігається до 2- х тижнів»,- додає пані Ірина.

Сьогодні магазин «Квітковий дім» пропонує понад 2,5 тис видів зрізаної квітки, серед яких майже половина -це троянди. Найбільш популярною подарунковою альтернативою зрізаній квітці сьогодні є кімнатна орхідея, в магазині «Квітковий дім» сьогодні можна купити навіть найбільш вишуканий вид орхідеї «Ванда»