238570Благодійництво в Україні наразі стало модним та активно поширюється й далі. Для того аби українці ще більше залучалися до благодійництва вигадуються все нові й нові методи, якими їх заохочують робити добро безкорисно. Відтак командою проекту Bihus.Info було запущено благодійний проект kotyky.org.ua. В його рамках будь-хто може виконати різного роду завдання, а нагороду перевести в благодійний фонд, пише «Ulvovi.info».

Суть проекту полягає в тому, що користувачі реєструються на платформі kotyky.org.ua, де починають виконувати завдання. За кожне виконане доручення вони отримуватимуть внутрішню валюту, яка має назву «котики». Ці «котики» потім можна передати благодійним організаціям, з якими співпрацює проект. Один «котик» це одна гривня.  А розмір нагороди, яку можна отримати після виконання завдання залежить від складності самого завдання. Зараз на платформі можна виконувати тільки два типи завдань – розшифровувати декларації і розпізнавати родинні зв’язки суддів. Як відзначають розробники сервісу, згодом перелік завдань збільшиться. Користувачі зможуть тестувати ігри і функції онлайн-додатків, розшифровувати дані і тому подібне.

Проект kotyky.org.ua співпрацює з вісьмома некомерційними організаціями – «Агенти змін», Tabletochki, People`s project, «Повернись живим», «Кожен може», «Вуглик», «Бджілка» і «Краб». Саме їм можна буде жертвувати свої нагороди. Благодійність - це класно, але коли ви займаєтеся благодійністю і при цьому ще й виконуєте суспільно корисні завдання – це ще крутіше.   

Проект реалізується за підтримки Internews Network та Програми розвитку ООН в Україні. Сайт «Ulvovi.info» також запрошує вас приєднатися до нової благодійницької платформи та робити добро разом.