30725488 1852460308179672 72157469207429120 nОксана Льода, яка просила про допомогу пану Олегу, написала усім пост вдячності. Як виявилось, допомогти чоловіку відгукнулось чимало людей, серед яких журналісти та депутати.

На допомогу готові прийти і лікарі, і навіть проект "Я соромлюсь свого тіла" телеканалу СТБ.

"Усім, хто відгукнувся на прохання про допомогу і усім, кого турбує Олегова доля, звітую коротко.
Мала розмову із лікарем-онкологом Львівської онколікарні, накреслили план дій, приступати можна буде якнайшвидше.
Мала розмову із "Голосом України", чудовий хлопець Сашко запропонував відзняти програму з метою збору коштів, пошуку лікаря, подальшої адаптації.
Мала розмову із чарівною дівчиною Наталею, асистентом СТБ, з приводу участі Олега у програмі "Я соромлюсь свого тіла". Команда готова виїхати за першої ж нагоди.
Мала розмову з Олегом Радиком з пропозицією допомоги і сприяння. 
Отримала море приватів від лікарів, депутата міської ради, просто небайдужих людей. Тепер точно знаю - допомогти АБСОЛЮТНО РЕАЛЬНО! Головне, аби Олег не підвів, прийшов на зустріч, а тоді вже йому обирати, який варіант зручніший", - пише жінка.

Нагадаємо, відома волонтерка зустріла на вулиці чоловіка із великою пухлиною на обличчі та вирішила йому допомогти. Також жінка попросила про допомогу у соціальних мережах. Тепер увесь Львів з нетерпінням чекає зустрічі із паном Олегом і надіється, що чоловік прийме всю цю допомогу, яку зібрали для нього.