1 7847349shot 1У понеділок, 11-го лютого, Яворівський районний суд області на 2 місяці продовжив арешт винуватню смертельної ДТП на Львівщині, в результаті якої загинули троє військовосулжбовців Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівщини, передає 032.ua.

Нагадаємо, що мова йде про автопригоду, яка сталася в ніч на 16 грудня минулого року поблизу населеного пункту Івано-Франкове, що на Львівщині.

Близько 03:10 водій туристичного автобуса "Неоплан", який їхав з Польщі в бік Львова, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автівкою "Вольво".

В автопригоді загинули військовослужбовці військової служби за контрактом 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного солдати: Назарій Пастерук, Віктор Транков та Костянтин Прядеїн.

43-річного водія автобуса затримали водія автобуса та відкрили кримінальне провадження за 286 статтею (ч.3) ККУ.  19 грудня суд обрав для чоловіка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на час досудового розслідування. 

Обвинуваченому загрожує до 10 років позбавлення волі з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.