img 3333 id10145 650x410 6 650x410Коаліція в новообраній Раді вже сформована однією партією, саме тому "Слуга народу" претендуватиме на кожну посаду в Кабінеті Міністрів. Про це пише 24 канал з посиланням на РБК-Україна.

"Голос" може увійти до коаліції, якщо їхня позиція та політичні побажання співпадатимуть зі "Слугою народу", сказав представник президента в Кабінеті Міністрів Андрій Герус.

Він зазначив, що у "Слуги народу" є монобільшість, тому вони висуватимуть кандидата на кожну посаду в міністерствах та комітетах.

"Коаліція забере всі міністерські крісла, немає такого, щоб опозиція була в уряді. У парламенті, думаю, деякі комітети віддадуть опозиції, щоб ні у кого не було сумнівів у демократичності нової влади", – сказав Герус.

Він наголосив, що наразі не знає, які саме комітети віддадуть представникам опозиції.

Раніше глава штабу "Слуги народу" Олександр Корнієнко сказав, що міністерство охорони здоров'я може очолити Михайло Радуцький Хто може очолити МОЗ після Супрун: у “Слузі народу” назвали прізвище , а очільником міносвіти може стати Сергій Бабак. Також, зі слів Прзеидента Зеленського, Руслан Рябошапка Новим генпрокурором може стати Рябошапка може отримати крісло Генпрокурора.