9485768594095405У Львові на вул. Дж. Вашингтона біля супермаркету торгової мережі "Метро" висить полотно Державного прапора України у неналежному стані. На це поскажився львів'янин та боєць АТО Олексанр Попов на Гарячій лінії міста Львова.

"На фотографіях зображено Державний прапор України серед прапорів інших держав та організацій, що приспущені у зв'язку з трауром. "Метро" на Вашингтона. Зверніть увагу на стан полотнища прапора України. Воно розірване та втратило ознаки Державного прапора. Певна річ, німецькі прапори у значно кращому стані. Попрошу вплинути на адміністрацію даного закладу задля усунення та у подальшому унеможливлення проявів зневаги до Державних символів", - пише Олександр.

Натомість на Гарячій лінії Львова відповіли, що мережа торгових комплексів "Метро" не підпорядковується Львівській міській раді і порадили звернутись на гарячу лінію Львівської ОДА.

У коментарях львів'яни скаржаться, що часто зустрічають державні символи у неналежному вигляді.

"На багатьох установах, школах і т.д., бачила таке жалюгідне явище. Державний прапор України як ганчір'я - брудний і вицвілий. Ганьба! Але керівники завше під цими прапорами у дорогих вишиванках. Колись зробила зауваження директорці закладу, то вона запропонувала мені купити новий та почепити. Боротись з фальшивим патріотизмом, ще гірше, а ніж з ворогами України", - пише у коментарях львів'янка п. Любов.