24796295 2080920842138213 5091426214071541289 nМати Наталії Тріль, дівчини, яка загинула у ДТП за участю автомобіля Петра Димінського, відкликала довіреності, видані нею третім особам на представництво її інтересів в судах та інших органах, а також відмовилася від матеріальних претензій. Про це повідомив Віктор Василюк, адвокат охоронця Димінського Андрія Борща, який взяв на себе провину за ДТП. Адвокат також оприлюднив заяву матері, у якій йдеться про те, що всі збитки були відшкодовані у повній мірі і більше у неї претензій немає.

«Нарешті вдалося вибачитись перед мамою дівчини, яка загинула в ДТП 18 серпня 2017 в Львіський області», - написав Віктор Василюк.

Нагадаємо, у серпні 2017 року на трасі Львів-Краковець "Мерседес" Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної Наталі Тріли, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, який зазвичай їздить у кортежі в машині охорони бізнесмена.

Родичі загиблої стверджували, що за кермом "Мерседеса" був сам Петро Димінський.

Опісля народний депутат України, член колегії МВС України Антон Геращенко оприлюднив інформацію про виїзд за кордон олігарха Димінського, який підозрювався в скоєнні ДТП зі смертельними наслідками. Проте адвокат Микола Лисий заявив, що Петру Димінському не вручали повістку і він не втікав, а здійснює бізнес-візит до Женеви.