2007 09 13 395На комісії з питань комунальної власності розглянули звернення депутата Львівської міської ради Івана Гринди щодо неналежного стану фасаду будинку ГО товариства української мови ім. Т. Шевченка «Просвіта».

«Ми винесли це питання на розгляд комісії, тому що нас турбує стан будинку «Просвіти» на вул.Друкарський. Фасад будинку давно потребує ремонту, позаяк це приміщення розміщене в історичному центрі міста і є обличчям не тільки Львова, а й всього українства. Я вважаю, що місто для такої мети має надати фінансову допомогу разом із співфінансуванням ремонтних робіт самими громадськими організаціями. Також хотів би звернутись і до інших ГО, щоб вони привели до належного стану свої приміщення, адже Львів відвідує багато туристів,а зовнішній вигляд деяких будинків бажає кращого».

За результатами звернення, комісія підтримала рішення про звернення до ГО товариство української мови ім. Шевченка та управління історичного середовища ЛМР з проханням вирішити питання ремонту фасаду будинку на вул. Друкарській, 2.