600x300Бізнес в Україні набирає стрімких обертів! Не дивлячись на політичну ситуацію, курс гривні і загальну нестабільність, завжди є люди, які знаходять вихід з будь-якої ситуації - це  підприємці!

Таких людей дуже мало, кожного потрібно занести в Червону книгу. І в час, коли один у полі не воїн, потрібно об’єднуватись, організовувати спільні проекти, обмінюватись ресурсами, контактами і всіляко сприяти розвитку один одного.

Але де ж підприємцю знайти братів по розуму? Кожен зайнятий своєю справою, у всіх не вистачає часу не те що на бізнес, а навіть на сон.

Дехто збирається в команди, а дехто шукає партнерів на масових подіях, для підприємців.

Одна з таких найбільших подій відбудеться 17-18 лютого у Львові.

Ukrainian Business Marathon - це наймасштабніша подія Західної України, на якій вже вдруге зберуться ТОП 1000 підприємців. Минулорічний марафон став найвідомішою бізнес-подією України.

Окрім продуктивного знайомства і пошуку партнерів, в програмі марафону протягом двох днів будуть виступати найефективніші спікери - підприємці зі всієї України.

Вони розберуть ваш бізнес до атомів, розкажуть останні тренди бізнес-сфери і продемонструють сотні прикладів, як розвити саме ваш бізнес!

Найцікавішою особливістю марафону є унікальна бізнес-гра, аналогів якої немає навіть у Європі. Це коли у вас на руках тисячі ігрових доларів, і потрібно проявити всі свої підприємницькі навички,  зробити все, щоб їх стало ще більше! В рази більше!

Тож приходьте на подію та знайдіть майбутніх партнерів і друзів!

Переходьте за посиланням, та реєструйтесь на марафон зараз: http://www.ubm2018.org