1 65042626 2586595964752432 566616575591841792 nПройшло лишень пару місяців після виборів, а скільки знакових подій! 

Народ посилає на х@р корумпованого Президента, а Конституційний суд посилає на вибори Верховну Раду. Суди посилають на х@р закон про декомунізацію та справедливість, повертаючи назви комуністичних м'ясників та звільняючи вбивць Небесної Сотні.

Філарет посилає вірних ПЦУ та Константинополь, а Верховна Рада свої обіцянки. Нідерланди посилають на х@р родини загиблих рейсу МН-17, а французи підбурювачів "жовтих жилетів" і в складі ПАРЄ - українську делегацію, знімаючи санкції з російської.

Посилаючи на х@р безпеку держави, Ахметов скуповує обленерго, а Медведчук телеканали. Трамп посилає Україну та збирається вирішувати її долю з Путіним, а Росія - рішення міжнародного морського трибуналу щодо полонених. І наш новий гарант теж посилає на х@р електорат, бо він "нічого не обіцяв" і займається списками "слуг народу" .

Виявляється, кров і тисячі смертей замала ціна свободи. І цілком вірогідно, що наш люмпен протягне в Раду або відвертих українофобів, або "патріотів", основна діяльність яких буде "світити ліхтариками", боротися за регламент та виступати на телешоу. А елементарно дати в морду реваншизму, який сьогодні підняв голову - може й не бути кому. 

Невже УСЕ може виявитися даремним? Вони ж доведуть до нової революції, але тоді кров буде з іншого боку. Народ лише ТАК посилає на х@р.