67890Цей політичний тиждень був позначений сесійними бойовими діями обласної ради. Адже цілий майор ТРО депутат Ганущин брав звикле активну участь. Особливо щодо програми «Безпечна Львівщина», через яку здійснюється підтримка ЗСУ.

Ніхто з депутатів, вочевидь, засліплений (не)бойовим досвідом уродженця сонячного Закарпаття не зміг запитати його, де кошти ПДФО Солонки, за які обіцяно було не лише «щось» купити і поставити про це рекламні бігборди з Дубневичем, а й побудувати кілька інфраструктурних обʼєктів в області для бригади.

Нагадаю, 103 бригаду юридично оформили якогось біса до того села, з домовленостями про побудову в області … (викреслено військовою цензурою).

Нагадаю, що шмуклери навіть перевели Стрийський батальйон ТРО в Сколе, щоб там зручно розпоряджатися і оптимізовувати надходження.

Добре, хоч не в Аргентину, де бачили схожого на Хорхе-Ярослава Дубневича мучачоса. Слідами Петраса Димінскаса, чиє нове прізвище дозволяє жити, тепер, що в Греції, що у Латвії. Що він і робить.

Так от.

Сесія.

Департаменту освіти вдалося дотиснути обʼєднання Будинку вчителя до Малої академії наук. Читай - відсторонення від керування поза 80-річного Володимира Парубія, батька польового Андрія.

Найбільша фракція ЄС не дуже пручалися. А от кум сина директора Ганущин показово принципово проголосував проти змін. Ще Шеремета.

Найсмішніше, що обласним обранцям телефонував сам ,) сам Арсеній Яценюк, щоб не дали «в обіду» дідуся.

Дехто реально вважає кролика за удава.

Завершилось це не дуже файно. Але дуже по галицьки.

Вічний директор з трибуни усомнився в адекватності 97-річного Юхновського, який ратував за приєднання обʼєкту до академії.

Риторика більш притаманна зятю завідуючої фіннвідділом міськкому КПРС, чи мені, але хто вже в Червонограді памʼятає товаришку Мусієнко?

Парубія лишають заступником директора в реорганізованій структурі. Розходимось. Винесуть лише патрети, які знайшли в Будинку вчителя. Фото додаю.

Палац мистецтв.

Незадоволені призначенням туди людини «Голосу» негайно вимагають конкурс.

Мабуть логічно. Конкурс має бути. Але де «тендери» на інші культурні інституції області? Філармонія, Ляльковий театр та інші.

Там сидять в.о. керівника і ніхто не навіть не хрюкне? Хрю.

А всього по області більше 60 осіб керують обʼєктами з такими приставками до посад. Зі 192-х.

А хто нагадає про продовження Іриною Гримак одноосібно контракту Святославу Шереметі на КП «Доля»

10.06.2021 - 09.06.2026? Бо свої.

Там з тими підприємствами дуже цікаво. Далі буде.

Недарма керувати комунальним майном рветься представник «рожевих політичних дупок», тобто групи нардепа «Слуги народу» Тістика Роман Фединяк. Не в ЗСУ.

Хоча повістку отримав. На сесії.

Перейдем до повісток.

Ветеран, поранений в АТО воєнком Артур Ніязов не витримав шарпанини і гівношрапнелі в галицькому тилу. Писав рапорт за рапортом про переведення у військову частину.

Маємо патову ситуацію. Коли поміняли обласних начальників ТЦК - районних залишили. Вони реально рішають вапроси. Нормальні офіцери не хочуть йти на цю службу. Почути купу образ і звинувачень, коли підлеглі є практиками? Підставляють, саботують, зливають інформацію. Мусиш грати по по правилах системи. Або напустять на тебе якогось тік-токера, який зап(а)лює екран з Польщі.

Бойовий офіцер відмовився платити щомісячно 500 € за пакт про ненапад зі сторони Тік-ток вафлістів. Респект.

А всі ці показні вручення повісток на сесіях закінчились пшиком. Ау, Фединяк!

Лише районні воєнкоми тепер мають важелі. Обкладено данню приватні великі і малі підприємства.

Давай на волонтерські потреби. Скажемо кому.

Мало того.

Вже почали дусити залізницю і аеропорт. Дібіл.

Але випадково забули про Муніципальну дружину і комунальні підприємства міста Львова.

Та не забули. Фсьо ся рішає. Ми ще про це поговоримо)

Наступником Ніязова планують Дениса Сохацького. Був заступником воєнкома Львівщини. Потім перевели керувати файною ТЦК-Тернопільщиною. Коли всіх поперли - десь у штабі. Всіх і фсьо знає. І його знають. Побачимо.

Може це і нормальний хід. Бо людина зі сторони може систему зламати. Але результату у короткій перспективі не дасть.

Щодо приємного. Не дали якогось чергового дозволу ПЕРША УКРАЇНСЬКА ГАЗОНАФТОВА КОМПАНІЯ, яку контролює одіозний риг Злочевський, у річницю памʼятних подій на Майдані, це був би ще той ляпас. Потім би кивали один на одного. А всралася б не невістка. А Львівщина. І Козицький. Дякую професору Раделицькому за пильність.

І до позаоблрадних партій.

Відома сваха і громадська забудовниця Альбіна Савчук повторно зареєструвала право оренди на озеро в Брюховичах. Раніше скасували договір оренди і повернули цю ділянку у користування громади, проте Савчук через реєстратора з Яворова зуміла зареєструвала право оренди ще раз.

5 лютого 2024 року державний реєстратор Яворівської міськради Юрій Савостін вніс запис, з якого в шоці всі юристи. Не буду розказувати всі перипетії, бо в історії з Завадським є все. Навіть викрадення трупа з Брюховицького кладовища.

Це блять тре бути довбойопом кінченим, або програти в карти совість і тьощину хату. Так от.

Це гамно - депутат і лицьо Української Галицької Партії. Нумер один на виборах. Це не перше його сумнівне рішення.

Всі говорять, гівно не тоне. Навіть у Брюховицькому озері. Я спробую довести протилежне.

Чекайте мітингів до хати, пане Літинський.

Хоча спочатку ми зайдем до угпешників з Брюхович.

Група товаришів.

Не пишіть Радику. Він припнєтий.

43989304

894934934

734938

Олег Радик

Джерело