4930393Колись сказав, що великий "внесок" у поразку Порошенка зробили дебіли, котрі місце при його дупі шанували більше, ніж здоровий глузд. Тоді дехто на мене образився, але я своєї думки не змінив.

Фонд Порошенка заснував стипендію імені Тараса Бобанича "Хаммера" в... Українському католицькому університеті!

Все гарно. Тарас заслуговує на пам'ять. Порошенко - молодець, що дає гроші, а УКУ - добре роблять, що беруть. Просто, як у ліберальному виші будуть пояснювати нагородження студента премією імені дуже правого за поглядами діяча, яку заснував чоловік, котрого правовірний "правосєк" Хаммер кляв на чому світ стоїть?

Але честь і хвала Петру Олексійовичу, який виявився вищим від особистісних моментів і вирішив віддати шану полеглому Герою. Тільки чому ні один його пахолок не сказав, що Тарас навчався не в УКУ, а в Університеті внутрішніх справ, на стінах якого, до речі, висить меморіальна табличка.

Ті, хто організовував премію від імені Порошенка, не знали, де він вчився, чи що в УВС так само можуть бути талановиті діти, як і в УКУ?

Чи просто прорахували, що від історії з УКУ буде кращий резонанс, бо УВС не так звучить і не настільки пропіарений?

Як сказав товариш, Кафка плаче...

p.s. Сподіваюся на розуміння, що описаним не нівелюю добрі справи Порошенка, згаданих навчальних закладів, чи, тим паче, полеглого Тараса. Просто... Вибачте за цинізм, але як погане діло можна виправдати добрим піаром, так і гарну справу можна засрати піаром поганим.

Роман Онишкевич

Джерело