1 18009989 1317835774931859 7185510045129413332 nЗнаєте, що для них найстрашніше? Тиша.

Коли вам кидають якусь інформацію, і ви як діти починаєте це розносити чи із запитаннями, чи з осудом - вони перемогли. Саме тому, що ви про це говорите. 
Прочитали. Посміхнулися і забули. Іншого рецепту токсичного впливу цього лайна немає. Навіть якщо ви пишете вкрай обурливу думку і шерите це політичне лайно - ви вже їм допомогли перемогти. Усяке поширення, чи добре, чи зле, - це їх успіх.

Займіться тими, кого любите. Живіть. Дихайте. Радійте кожному дню. Знайдіть те, що вас тішить і культивуйте це, бережіть. Рідних, коханих, друзів, музику, хороше кіно, книги... у кожного своє. Лишіть цей давно збожеволілий політичний бруд. Це не ваша війна.

Ваша буде на виборчій дільниці. Проголосувати за котресь політичне лайно доведеться. І треба це зробити обов'язково. Але не дозвольте себе й надалі вбивати цим передвиборчим брудом. А це - саме він. Бо нормальні політики сперечаються в площині досягнень, програм і пропозицій, а ці - змішуючи одне одного з лайном. І ми уже цього не змінимо. Можемо хіба не вимазатись у цьому по самі вуха. Будьте кращими за них - живіть і вигоюйте Україну особистою порядністю, щастям, доброзичливістю, як ліками проти того, у що її перетворили політики.