1 0 мем
Фото: Друга приватна мемарня
Сьогодні Мемарні рівно рік. Адміни все просрали та не приготували вам жодних конкурсів. Але ми точно нині запустимо в продаж стікери. А скоро навіть з'являться футболки з прикольними принтами. Ця обіцянка така ж надійна, як обіцянка Садового не балотуватись.

Але давайте до діла. Ідея зробити Мемарню з'явилась після парламентських виборів-2019. Ми побачили, наскільки ідіотськими та водночас цікавими можуть бути вчинки львівських політиків. Так само нас дивувало, чому про це ніхто не те, що не робить меми, а й взагалі не жартує. Неподобство! - подумали ми.

Так народилась Мемарня. Вперше львів'яни могли насолодитись мемами про Кошулинського, Стахіва, Гірняка та Синютку. А потім ще й дізнатись, хто всі ці люди.

На жаль, рівень сприйняття політичного гумору є доволі низьким. Як у звичайних людей "суккк не рухай Руслана, він патріот", так і в політиків, про яких були меми, адже до нас часто доходили чутки, що хтось там у міській раді образився. Окрема категорія людей ще рік тому почала вважати, що ми проєкт Садового, а групу веде хтось із захід.нету. Але це не питання сприйняття гумору, а просто в таких людей когнітивне порушення та проблеми в особистому житті. Нікого не звинувачуємо, зі всіма може статись.

Ще трохи про погане. Як, бачите це Друга приватна мемарня. Була ще перша, яку нахабно видалили прихвостні Цукерберга на прохання наших хейтерів. Тоді одномоментно осиротіло майже 3 тисячі наших підписників. Але ми не здались та почали все заново - зараз нас майже 9 тисяч лише на фейсбуці. Більше 5 тисяч в інстаграмі та близько 3 тисячі в телеграмі. Також є твітер, але він для багатших людей.

Тепер все частіше ми чуємо слова вдячності та підтримки від самих політиків. Багатьом подобається, що хтось про них жартує. На нашу скромну думку, якісно та оригінально. Це нормально, головне, щоб не вивозили в ліс.

Але найголовніші люди Мемарні - це підписники. Ніщо не замінить мерзоти, яка напише, що мамка адміна продалась, а сам адмін продався вже давно. Низький вам уклін любі підписники за лайки, репости та ваші коментарі.
Намагайтесь вгадати нижче, хто профінансував цей пост.

І оскільки нині п'ятниця, випийте ввечері кєлішок за нас та Остапа Стахіва!