15284016 1142701009116485 1487891500094658959 nБуде срач?
Цигани! (роми, закарпотоукраїнці, індоукраїнці, як назвете!)

Всі коменти гарячих голів вислухав. Вичитав все, що міг. З мудрими людьми наговорився. Цілісінький ефір ток-шоу записали. Отож, зараз викладу компіляцію. Багатьом не сподобається. Однак, якщо дійде хоч до одного - тішитимусь як дитина. Якщо хоч один зрозуміє, як тонко нам насрали на голову олімпійськими кільцями - тішитимусь два дні!

Так, у нас війна! Підла. Гібридною назвали. Головний палководєц опонентів - якийсь ряжений клоун у формі майже генералісімуса, таваріщ Шойгу. Така собі картинка біля Путіна. Однак, коли є мнимі вогневі засоби, значить десь замасковані справжні. Правдивим топ-керівником ворогів є начальник штабу МО РФ Валєрій Герасімов. Цьому страшному генію війни належить доктрина по сучасних конфліктах. Головним його переконанням є гібридність ведення бойових дій, доктрина передбачає нанесення небойовими частинами та підрозділами ударів, які завдають більше шкоди ніж бойові.

Три роки тому СБУ викопала в сраку такого собі Томаша Мацейчика. Нащадок львівських поляків. Косив під українофіла, відмітився антисепарськими роліками. Активно брав участь ток-шоу на каналах російської пропаганди. ЕсБешники довго не мучились... Прослідкували зв*язки та викопали в сраку.

І, ось, цей замаскований "українофіл" очолює польську гілку організації "Зла та твереза молодь". Основна, звісно, на Росії. В Україні ця песдота якимось чином вилазить в пролетарському районі міста Львова. Нею заряджається компанія лубителів турніків. Вже невдовзі ця школота скаче на циганський табір. Кількох ромів поранено, один помирає від ножових ран.

ТОРТ З ГІМНА

Корисні ідіоти. Вербовка в темну. Серед служб знані ці два терміни. Щоб довго не вникати, відчуйте один процес. Аби не тратити час та гроші не залучення людей до темної справи, просто беремо та користаємось юнацьким максималізмом. Розказуємо піздюкам про те, як акуєвші цигани масово та нахабно вчиняють злочини у ТВОЄМУ місті! Раз - і готово! У вас вже є люта зондер команда!

Відходимо трішки в сторону! Так, цигани окуїли в центрі міста! Так, вони масово вчиняють злочини! Будемо толерантні - назвемо по-іншому! Мовляв, це не цигани, це злочинці. Це правильно та толерантно. В принципі, як хочете та називайте. Явище та біда є. Однак, не спішіть рватись їх "піз дити!". Почитайте нижче, одні вже дорвались. Проблеми, які вони створили нам набагато більші ніж настарались для себе...

...Темна ніч. Львів. Околиця. "Брава" школота ножами розганяє табір ромів. Повірте, був би табір ЛГБТ - кинулись би на табір ЛГБТ. Навіть зїзду білоруських гончарів би дісталось. Радикальність помножена на чийсь тверезий розрахунок - страшна та руйнівна річ. Особливо у виконанні корисних ідіотів. Є серед ваших друзів так звані метросексуали? Ну, це помішані на своїй зовнішності гетеросексуальні чоловіки. Вони можуть останні гроші витрати на тренера, аби вже видно було 5 та 6-й кубіки пресу. Ще легко позичать в тебе 500 грн на похід в барбашоп. Паралельно прожужать тобі вуха про те, як він у веган-кафе на Валовій склєїв класну малишку! Незважаючи, на те, що даний чувак може бути ветераном Азову, для цієї школоти це "слащавий полупокер". До чого вів? Все, що не влазить в крогозір радикала - неповноцінне і потребує зачистки. Що вже казати, якщо ваш син замість тренувань по джиу-джитсу вибрав бібліотеку? ІТД. Жертвою може стати кожен на кого вкаже зграя чи куратор корисних ідіотів.

"Та до сраки тих циганів, у нас двухсоті на фронті!" Це один з топових коментарів умнічання на теренах ФБ. Таке собі взивання до справедливості. Мовляв, потенційні злочинці, а з ними цяцькаються! На кінці настав час згадати істину - війна - це шлях обману! Перемотуємо текст на початок та бачимо згадку про доктрину Герасімова, щодо нанесення важких втрат небойовими частинами. Уявіть собі, як на наступних урочистих дипломатичних дійствах, після вдало проведеного футбольного мундіалю, російські дипломати голоситимуть та виправдовуватимуть присутність "іхтамнєтов" в окупованих регіонах - "ані же фашісті, на людей нажамі брасаються!" "мі же вас предупреждалі!". Отож, якщо ви зібрались перемагати (непросто воювати), то, будь ласка, будьте хитрими, а не умніками в коментарях. Корисні ідіоти принесли нам торт з гівна. Він на всіх. Розхльобувати всім. Нікуди не дінемось. Єдине, що винесемо - урок. Будемо хитрими. Принцип той же - з мудрим домовся, дурака наї би!