1 29792201 1639040942811339 8062963071021995346 nЖду ДТПшних новин такого змісту: У Львові пішохід у вечірній час був пограбований під пам'ятником Степанові Бандері зграєю невідомих російськомовних осіб з донецьким акцентом, що зникли у невизначеному напрямку на машині з литовською реєстрацією.

Коли потерпілий намагався додзвонитися до правоохоронців через оператора КС, мережа давала нескінчені збої. Шокований чоловік не помітив, як опинився на проїжджій частині вулиці, де його переїхала усіма наявними колесами вантажівка доверху гружОна деревиною, незаконно спиляною в Стрийському парку. Машина не зупинилася, бо терміново поїхала в бік Рави-Руської до польського кордону. Воділа розумів, що пішоходу вже не допоможеш, а "своя" зміна на митниці може не дочекатися.

Швидка, що їхала на подію від вечора до ранку констатувала миттєву смерть. Проте, нічний терміновий суд визнав водія вантажівки- лісовоза не винним, бо потерпілий вийшов на проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Суддя виніс вирок, за яким родина потерпілого має сплатити водієві моральне відшкодування у розмірі пожиттєвої заробітної плати цього українського дальнобійника-мігранта німецької фірми перевізника.

Але... на щастя несподівано патологоанатомам вдалось врятувати потерпілого за допомогою молитви з Фейсбуку і мазі купленої через "Розетку". Служба зайнятості тут же відправила його в Тайланд, змінивши чоловікові стать за фінансової підтримки міжнародної гуманітарної організації. І від недавнього часу він став стріп-зіркою Бангкоку, улюбленицею деяких представників королівського двора. Це дозволило вповні повернути дальнобійникові виплати за рішенням суду і навіть купити родині потерпілого козу-годувальницю.

Так приблизно сьогодні виглядають наші новини. Тільки я дописала хеппі-енд! 

Здивуйте нас - найдіть щось не настільки критично лажове в житті і огляньтеся: навколо окрім немислимої кількості кретинів, ще таки є якийсь відсоток людей, з яких може прорости народ, а не населення. Перестаньте розширювати популяцію одноклітинних. Вона вже гранична І це провина не лише політиків, а й ЗМІ. Так десь 50 на 50.

P.S. Грін-піс у публічному міжнародному щорічному релізі зазначив, що кота Педро, призначеного для пожертви на прикраси стріп-костюму для героя оповідання, було врятовано камбоджийськими партизанами. Благополучно переправлено через кордон і поселено в один із гірських хармів під охороною нащадків китайський хунвейбінів. Коли герой (героїня) дізналався(лася) про цю історію, поклявся (лася) назавжди перейти у вегетаріанство. Міжнародні експерти у офіційному - прес-релізі ООН прозвітували, що позлітки і стрази на костюмі героя( ХЗ, чи то вже героїні? Дістало думати як то буде більш гендерно-толерантно! ) виготовлені винятково в Японії на фабриці із переробки сміття.